Comitetul Executiv al Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Cultură din Republica Moldova (FSLC) s-a convocat astăzi, 26 iunie, în ședință ordinară pentru a pune în discuție mai multe chestiuni ce se referă la activitatea unor centre și organizații membre ale FSLC și planurile de acțiuni pentru perioada următoare.

Astfel, sindicaliștii au abordat subiectul cu privire la activitatea centrelor sindicale ramural-teritoriale din domeniul culturii din raioanele Călărași și Criuleni în vederea coordonării activității organizațiilor sindicale primare din subordinea acestora, conform prevederilor statutare și regulamentare.

Ordinea de zi a ședinței a inclus subiectul cu privire la activitatea centrelor sindicale ramural-teritoriale din domeniul culturii din raioanele Briceni și Orhei în vederea încasării și distribuirii cotizațiilor de membru al sindicatului în conformitate cu legislația în vigoare și prevederile Statutului FSLC.

De asemenea, s-a discutat despre planificarea activităților organelor sindicale elective din cadrul Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Cultură pentru semestrul II al anului 2024. Mai multe detalii pe https://sindcultura.md/.