Membrii Comitetului Confederal al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM) s-au întrunit joi, 21 martie, în cadrul ședinței ordinare, pentru a pune în discuție mai multe chestiuni importante.

Conform ordinii de zi a ședinței, sindicaliștii au analizat subiecte legate de proiectele de documente ale ședinței Consiliului General al CNSM, organizarea şi desfășurarea unei mese rotunde dedicate Zilei Mondiale a Securității şi Sănătății la Locul de Muncă, desfășurarea proiectului educațional „Școala sindicală din Moldova” (ediția X-a, 2024).

De asemenea, au fost discutate chestiuni de ordin organizatoric care vizează activitatea mișcării sindicale planificată pentru perioada următoare. 

Amintim că, Comitetul Confederal este organul de conducere al CNSM în perioada dintre ședințele Consiliului General. Comitetul Confederal al CNSM definește pozițiile Confederației în probleme de actualitate sindicală națională și internațională; îndeplinește rezoluțiile și hotărârile Congresului, Consiliului General, elaborând planuri concrete de acțiuni.