IMG_2960

Stimate doamne și domnișoare,

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie, în numele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, am onoarea să vă transmit sincere felicitări pline de urări de bine, succese și prosperitate.

Vă aduc sincere mulțumiri pentru aportul dumneavoastră esențial în dezvoltarea social-economică a țării, muncind în toate domeniile: agricultură, construcții, transport, instituții de învățământ, sănătate, cultură, alte sectoare și instituții importante ale statului. Dumneavoastră cu mândrie serviți țara și aduceți o contribuție enormă în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

CNSM, fiind în cooperare strânsă cu instituțiile respective ale statului, cunoaște în profunzime dificultățile cu care se confruntă femeile la locul de muncă  și mereu pledează pentru condiții adecvate de lucru. Vom depune și în continuare efort pentru apărarea intereselor femeii, asigurându-i respectarea drepturilor și a șanselor egale.

Totodată, gândurile noastre se îndreaptă  către doamnele care, în prezent, cu multă dăruire și devotament, luptă pentru respectarea drepturilor fundamentale ale omului, dar și către cele care în trecut au activat în sindicate.

Vă asigurăm, stimate doamne și domnișoare, că Sindicatele vor întreprinde și pe viitor măsuri concrete pentru îmbunătățirea protecției social-economice, susținerea și protejarea femeii la locul de muncă și în societate, în ansamblu.

Cu ocazia frumoasei sărbători de primăvară – 8 martie, vă urez multă sănătate, succese, bunăstare în familii, bucurii de la cei dragi și spiritul sărbătorii mereu să vă însoțească în viață.

Cu deosebit respect,                      

Igor Zubcu,

președintele CNSM