creatie concurs

Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova (FSCM) a stabilit la data de 11 ianuarie curent câștigătorii concursului „Creează o felicitare de Crăciun!”, la care au participat peste 300 de copii ai membrilor de sindicat. Concursul s-a desfășurat în perioada 1 decembrie 2022-6 ianuarie 2023.

Scopul organizării acestui concurs de creație a fost stimularea simțului artistic, promovarea și valorificarea potențialului creativ al copiilor. Examinarea lucrărilor a fost efectuată de către comisia de evaluare, formată din 5 membri, care a apreciat lucrările după criteriile menționate în Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului.

În urma examinării lucrărilor, comisia de evaluare a apreciat fiecare lucrare, folosind baremul de apreciere de la 1 la 10. Conform Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului și a punctajului obținut, au fost identificate cele mai apreciate lucrări. Câștigătorii concursului vor fi decernați cu diplomă și premii bănești, după cum urmează:

Categoria de vârstă 6-8 ani:

Locul I–Nicolae Ciobanu, Daria Ciobanu, ASP.

Locul II–Camelia Zavorotnîi, S.A. „Moldtelecom”.

Locul III–Andreea Sorocean, CP Florești.

Premiu special se acordă participantului Nichita Revenco, CP Florești.

Categoria de vârstă 9-12 ani:

Locul I–Alexandru Misac CP Bălți și Beatrice Țurcanu, ASP.

Locul II–Rotaru Cătălina, ASP.

Locul III–Xenia Nagoreanscaia, SNMFR și Valeria Neagu,  ASP.

Categoria de vârstă 13-16 ani:

Locul I–Mădălina Țușca, ASP.

Locul II–Eduard Balan, CTIF și Cebanu Tudor, Î.S. „Poșta Moldovei“.

Locul III–Mădălina Platon, ASP.

FSCM mulțumește tuturor copiilor care au participat în cadrul concursului și apreciază implicarea liderilor de sindicat în desfășurarea acestuia. Creațiile câștigătorilor concursului dat vor fi publicate pe pagina web www.fscm.md și pe pagina de Facebook a Federației. Toți participanții la concurs vor primi diplomă de participare și un cadou.