Vizitatorii celei de-a XXVII-a ediții a expoziției internaționale specializate „MoldMedizin. MoldDent & Medical Travel Expo”, desfășurată în perioada 26-29 septembrie, la Moldexpo, sunt familiarizați cu serviciile medicale oferite în cadrul sanatoriilor CNSM, care prezintă oferte și servicii pentru a dezvolta noi parteneriate în domeniul turismului medical.

La standul CNSM, vizitatorii expoziției au posibilitatea să afle detalii despre serviciile medicale, de tratament și profilaxie, de întremare a sănătății, de care pot să beneficieze la sanatoriile „Nufărul Alb” din or. Cahul, „Bucuria-Sind” din or. Vadul lui Vodă, și „CODRU” din r-nul. Călărași, s. Hîrjauca.

Totodată, Lilia Franț, vicepreședinta CNSM, a comunicat în cadrul unui panel de discuții, la care au participat reprezentanți a mai multor companii internaționale, interesate de domeniul turismului medical, despre oportunitățile oferite de sanatoriile CNSM, serviciile medicale de care pot beneficia vizitatori din străinătate, eforturile CNSM de a moderniza sanatoriile din Republica Moldova, acestea fiind o destinație unde pot fi tratate la standarde internaționale diverse probleme de sănătate.

Mai multe informații despre serviciile oferite de sanatoriile Confederației, domenii de specializare, date de contact, le puteți accesa aici. De asemenea, precizăm că membrii de sindicat beneficiază de 10 la sută reduceri la serviciile oferite de sanatoriile Confederației.

Potrivit organizatorilor expoziției, evenimentul promovează modul sănătos de viață, educarea populației în spiritul grijii față de sănătate și creșterea calificării cadrelor medicale. „MoldMedizin. MoldDent & Medical Travel Expo” oferă participanților schimb de experiență, bune practici și soluții menite să contribuie la atragerea investițiilor în sistemul național de sănătate.

Cea de-a XXVII-a ediție a expoziției internaționale specializate  „MoldMedizin. MoldDent & Medical Travel Expo” întrunește peste 70 de companii din Republica Moldova, Germania, România, Turcia și Ucraina.

Conform datelor statistice, Republica Moldova se afirmă ca un lider global în sănătate, oferind soluții medicale de top pacienților din întreaga lume: peste 300 de clinici moderne, echipate cu tehnologii de ultimă generație, peste 5000 de medici cu acreditări internaționale. În fiecare an, mai mult de 36000 de pacienți internaționali aleg Moldova pentru servicii medicale personalizate și de înaltă calitate.