Dragi elevi și studenți,

Distinși profesori,

Stimați părinți,

În numele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova și al meu personal, vă aduc sincere felicitări cu prilejul Zilei de 1 Septembrie – Ziua cunoștințelor, care relansează în fiecare an procesul educațional.

Dragi elevi și studenți, în acest frumos început de toamnă, vă dorim succese, interes pentru cunoaștere, multă inspirație, un an de studii plin de realizări frumoase, să asaltați cu îndrăzneală culmile cunoașterii pentru a vă afirma și, în același timp, pentru a deveni mândria părinților, profesorilor și a întregului neam.

Distinși profesori, vă mulțumim pentru faptul că rămâneți fideli profesiei prin care creșteți viitorul țării, pentru înțelegere, dăruire, muncă titanică și răbdare. Sunteți sursa de înțelepciune și motivație pentru întreaga societate. Meritați tot respectul și admirația pentru ceea ce faceți. Multă sănătate, inspirație, forță generativă, performanțe și reușite profesionale.

Stimați părinți, susținerea și implicarea domniilor voastre sunt esențiale pentru succesul elevilor. Să aveți multă răbdare, putere și înțelepciune, să fiți mereu un sprijin pentru copii în toate situațiile și să vă bucurați din plin de rezultatele lor.

Fie ca noul an de studii 2024-2025 să devină în deplinul sens al cuvântului un an al realizărilor excepționale!

Cu deosebită considerație,

Igor ZUBCU,

președinte al Confederației Naționale

a Sindicatelor din Moldova