Chiar dacă toți știm că averea cea mai de preț este sănătatea noastră, ne amintim despre aceasta doar când o pierdem. De aceea, croindu-mi timp pentru a-mi căuta de sănătate tocmai în timpul sărbătorilor de iarnă, am ales Stațiunea balneară „Bucuria-Sind” din mai multe considerente:

Este aproape de Chișinău și e ușor de deplasat; este sanatoriul sindicatelor și eu, ca membru de sindicat, voi beneficia de o reducere de 10% pentru 12 zile din costul standard; toate procedurile se fac într-o singură clădire și nu este nevoie de ieșit pe timp de iarnă pe afară; profilul sanatoriului corespunde nevoilor mele de sănătate.

Vreau să apreciez că așteptările mele au fost pe deplin îndreptățite. Am făcut un tratament destul de bun la sanatoriul „Bucuria-Sind”: în primul rând, m-am odihnit, nu mă trezeam după alarma telefonului și asta deja face mult. Apoi, am făcut gimnastică curativă, masaj, carboxiterapie (injecții sub piele la genunchi – am simțit o îmbunătățire a mișcării, au dispărut durerile), aplicații cu argilă pe spate, magnetoterapie, proceduri pentru varice, băi carbogazoase, băi calmante cu conifere și psihoterapie.

De asemenea, aici se poate face acupunctură, ozonoterapie, proceduri de fizioterapie, în funcție de necesitățile fiecăruia. Funcționează cabinetul stomatologic, iar doamnele care își doresc și proceduri de înfrumusețare, se pot adresa specialistului cosmetolog, care vine la solicitare.

Mi-am găsit repede prieteni – vizavi s-a cazat o familie cu doi copii, cel mic fiind de vârsta nepoțelului meu, și am avut pe cine alinta. Chiar este destul de bine că aici te poți odihni cu întreaga familie, copiii fiind tratați la fel ca și cei adulți. Am sărbătorit Revelionul cu Moș Crăciun și Crăciunița, am dansat, am cântat, m-am relaxat.

Mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de sănătatea mea, în primul rând, doctoriței Angela Golovco, dar și celor ce se dedică zi de zi pacienților, chiar și în zilele de odihnă; celor care au avut grijă de starea mea de bine, organizând concerte, serate, dansuri. Mulțumesc și persoanelor care s-au odihnit și s-au tratat în aceeași perioadă cu mine: ne-am simțit bine împreună, într-o atmosferă familială.

Revenind la muncă, le-am povestit colegilor despre sanatoriul „Bucuria-Sind” și, la o ședință a Biroului Executiv al Centrului sindical–ramural teritorial Hâncești din domeniu educației și științei, am luat decizia de a organiza odihna de vară la acest sanatoriu pentru 40 de membri de sindicat.

Recomand tuturor sanatoriul „Bucuria-Sind”. Mergeți la Vadul lui Vodă, nu veți regreta!

Un articol de Ana Cimpoieșu, reprezentant al CNSM în raionul Hâncești.

Sursa: ziarul  „Vocea poporului”