Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Sfera Deservirii Sociale și Producerii de Mărfuri ”Sindindcomservice” a organizat la data de 27 mai curent evenimentul sportiv cu genericul „Cupa serviciilor de gospodărie comunală la fotbal”. Obiectivul activității a fost de a contribui la cultivarea unui mod de viață sănătos în rândul salariaților, membrilor de sindicat.

La ceremonia de deschidere a evenimentului, cu un cuvânt de salut au participat Igor Zubcu, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, și Lilia Franț, vicepreședinta Confederației, care au subliniat importanța promovării unui mod sănătos de viață în colectivele de muncă, astfel încât aceasta să devină o activitate practicată cu regularitate, de-a lungul întregii vieți.

La întrecerile sportive au participat următoarele echipe: Apă Canal Chișinău; Regia Transport Electric Chișinău; Regia Autosalubritate; Parcul Urban de Autobuze; Direcția Generală Locativ-Comunală și Amenajare; Direcția Generală Mobilitate Urbană; Apă Canal Orhei.

În urma meciurilor disputate, clasamentul competițiilor este următorul:

  • Locul I: – Parcul Urban de Autobuze;
  • locul II: – Regia Autosalubritate;
  • locul III: – Regia Transport Electric.

La final, conducerea Federației ”Sindindcomservice” a apreciat prestația echipelor și și-a exprimat recunoștința pentru toți cei care s-au implicat în organizarea acestui eveniment și au contribuit la buna desfășurare a acestuia.