IMG_2061

Astăzi, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Moldova (FSCRE) a organizat în incinta Casei Sindicatelor ceremonia festivă de premiere a câștigătorilor concursului de desen cu genericul: ,,Tradiții și valori familiale”. La ceremonie au venit copiii, participanți la concurs, și părinții lor, salariați, membri de sindicat din ramura gaze.

Margareta Strestian, președinta FSCRE, a menționat că concursul are drept scop identificarea și aprecierea celor mai creative și valoroase desene ale copiilor, care pun în evidență valorile tradiționale ale unei familii. În total, peste 300 de copiii și-au prezentat lucrările.

Anterior, membrii Comisiei de concurs au desemnat învingătorii, în conformitate cu prevederile Regulamentul cu privire la organizarea concursului dat. Președinta FSCRE a adresat mulțumiri tuturor participanților la concurs, liderilor sindicali și membrilor Comisiei de concurs, pentru aportul adus la buna desfășurarea a concursului.

Prezent la ceremonia festivă de premiere a câștigătorilor concursului de desen, Igor Zubcu, președinte al Confederației Naționale Sindicatelor din Moldova, a adresat copiilor un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, dorindu-le multe bucurii și o copilărie frumoasă, pace și împliniri alături de familiile lor.

Precizăm că lucrările prezentate în cadrul concursului sînt expuse în perioada 30 mai–1 iunie în incinta Casei Sindicatelor, unde este amenajată o expoziție de desene. Mai multe detalii despre concurs pot fi accesate pe pagina web www.fscre.md.

Departamentul mass-media și relații internaționale