CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Vocea Poporului

logo  VP

”Vocea Poporului” – ziar naţional şi portal informaţional www.vocea.md

Ziarul “Vocea Poporului” a fost înființat în anul 1990, este difuzat pe teritoriul Republici Moldova și apare săptămânal în limba română și rusă.

Legislaţie, Analiză, Societate, Economie, Cultură, Pagina pentru copii şi sinteza evenimentelor – tot ce este mai important pentru dvs.!

Apărarea dreptului la muncă, poveşti din viaţă, situaţii-limită despre care trebuie să afle autorităţile şi publicul, schimb de experienţă, implicarea experţilor naţionali şi internaţionali în dezbaterea subiectelor, analiza evenimentelor consumate şi sinteza planurilor de perspectivă – săptămânal în ziarul naţional „Vocea Poporului” şi în fiecare zi pe portalul naţional www.vocea.md, în limba de stat şi în limba rusă.

„Vocea Poporului” e vocea ta!

Adresa: str. 31 August, 129, etajul 4, or. Chișinău, MD-2012, Republica Moldova.

Date de contact:

• Redactor șef: Angela CHICU
  • Email: redactor-sef@vocea.md
  • Tel: +373 (22) 23 41 96
  • Web: www.vocea.md

Dacă aveţi propuneri, recomandări sau doleanţe ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau sa ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md