CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 9 mai

10.05.2017

În ediția din 09.05.2017 urmărim un interviu cu Ambet Yuson, secretar general al Federației Internaționale a Lucrătorilor din Construcții și Industria Lemnului BWI, care s-a aflat într-o vizită de lucru în țara noastră, la invitația Federației Sindicatelor din Construcții și Industria Materialelor de Construcții ”SINDICONS”.

Totodată, vedem cum s-au desfășurat lucrările Congresului Sindicatului „SINDLUCAS”, care și-a evaluat activitatea din ultimii cinci ani.

Un al reportaj prezentat în cadrul emisiunii, se referă la întrevederea conducerii Federației ”SINDICONS” cu conducerea Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, unde au discutat despre unele prevederi ale noii reforme a sistemului de pensii care se răsfrâng negativ asupra salariaților care activează în condiții nocive.

La final, puteți afla mai multe informații despre activitățile de caritate organizate de CNSM, îndreptate spre susținerea copiilor din cadrul Centrului de plasament temporar pentru copii în situație de risc „Brândușa” din orașul Hîncești.

Dacă aveţi propuneri, recomandări sau doleanţe ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau sa ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md