CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea “Dialog Social” din 5 iunie 2018

06.06.2018

Urmăriți o nouă ediție a emisiunii ,,Dialog Social”. Aflăm cum a fost abordată securitatea și sănătatea în muncă în cadrul unei noi dezbateri publice, organizată de către IDIS „Viitorul”, cum s-a defășurat cel mai important eveniment al businessului autohton – ,,Gala Businessului Moldovenesc” și care au fost rezulatele Școlii Sindicale, ediția din 2018.

Tot aici urmărim tinerii sindicaliști care au avut posibilitatea să-și dezvolte abilitățile în domeniul negocierii contractelor colective de muncă.

Emisiunea de astăzi vine și cu detalii legate de Ziua Sindicalistului, marcată la 7 iunie, atunci când Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova urmează să organizeze o masă rotundă unde se va discuta despre activitatea și rolul mișcării sindicale în Republica Moldova.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md