CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

(VIDEO) Emisiunea “Dialog Social” din 5 februarie 2019

06.02.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” vorbim despre nemulțumirea colectivului de muncă de la Întreprinderea de Stat “Combinatul Poligrafic din Chișinău” care a organizat un protest în fața sediului instituției, în legătură cu Hotărârea Guvernului Republicii Moldova de a trece în subordinea Instituției Publice „Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență 112” blocul administrativ al întreprinderii. Din cauza că rămân fără spațiu, mai mulți angajați riscă să-și piardă și locurile de muncă.

Urmărim totodată și cum s-a desfășurat noua ediție a expoziției naționale ,,Fabricat în Moldova” –  o platformă de promovare a produselor autohtone. În aceeași ediție discutăm și despre noua aplicație mobilă, prin intermediul căreia persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot obține informații care să-i ajute să-și găsească un post vacant potrivit, lansată de curând la Chișinău.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md