CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

(VIDEO) Emisiunea “Dialog Social” din 5 februarie 2019

06.03.2019

În această ediție a emisiunii ne îndreptăm atenția spre femeile din sindicate dar și din societate. ,,Femei informate, generații protejate” – acesta a fost genericul campaniei lansate de Comisia de Femei din Cadrul Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova în pragul zilei de 8 martie. Care este misiunea acesteia și ce probleme ar putea fi soluționate printr-o informare corectă și de calitate, vedem la ,,Dialog Social”. Totodată urmărim un subiect legat de rolul sindicatelor în protecția social-economică a femeilor, tematică discutată la Edineț.

În aceeași ediție vedem cum se desfășoară campania CNSM ,,Avocatul sindicatelor” care a ajuns recent la Glodeni, pentru a li se oferi consultanță juridică gratuită salariaților, membri de sindicat.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md