CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea “Dialog Social” din 31 iulie 2018

01.08.2018

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” urmărim care au fost subiectele discutate de partenerii sociali în cadrul ședinței Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective, informații despre întrevederea conducerii CNSM cu Roy Hans, reprezentantul misiunii diplomatice olandeze în Republica Moldova, detalii despre semnarea Procesului verbal de Recunoaștere a Partenerilor Sociali din ramura construcțiilor.

Totodată, aflăm ce au discutat sindicalistele din cadrul Comisiei de Femei a CNSM la Hîncești, unde au fost abordate problemele social-economice cu care se confruntă femeile din mediul rural. De asemenea, sunt prezentate metodele inovative de tratament aplicate la stațiunea balneară „Bucuria-Sind” și informații despre cum este organizată odihna copiilor la taberele gestionate de CNSM.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md