CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 31.10.2017

01.11.2017

“CNSM, un partener social important pentru Uniunea Europeană” – despre aceasta a comunicat Peter Michalko, șeful delegației Uniunii Europene în Republica Moldova în cadrul unei întrevederi cu conducerea CNSM. Detalii aflăm în ediția din 31.10.2017.
Totodată, aflăm ce au discutat sindicalistele din educație, din mun. Chișinău, în cadrul unei ședințe organizate recent de Consiliul General al Federației Sindicale a Educației și Științei din Republica Moldova.
Mai aflăm cum lideri și activiști din Federația ”MOLDSINDCOOPCOMERȚ” au studiat aspectele și metodele activității unui sindicat modern.
Un alt subiect abordat se referă la Școala Sindicală de Toamnă pentru Tineri “Implicat în sindicate-activ în societate”, a II-a ediție, la care au participat un grup de tineri sindicaliști din cadrul centrelor sindicale național-ramurale din diverse localități ale Republicii Moldova.
De asemenea, sunt prezentate și alte subiecte, inclusiv din arhiva emisiunii.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova