CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 30.01.2018

31.01.2018

În ediția din 30.01.2018 vedem ce propuneri au înaintat sindicatele naționale în cadrul întrevederii de lucru cu reprezentanții Casei Naționale de Asigurări Medicale. Tot aici, urmărim cum s-a desfășurat prima ședință din acest an a Comisiei de Femei a CNSM dar și ce vești îmbucurătoare aduc femeile sindicaliste.

Reflectăm în ediție ce se întâmplă în Republica Moldova la capitolul șomaj, dar și care sunt cele mai solicitate profesii.

Mai puteți urmări un reportaj realizat la o întreprindere din or. Taraclia, unde a fost înregistrată o organizație sindicală. Rubrica ”Buletin de știri” vine cu informații social-economice de ultimă oră ce vizează direct salariații țării, iar la rubrica „Sfatul Specialistului”, Elena Carchilan, șef al Inspectoratului Muncii al Sindicatelor răspunde întrebărilor venite la adresa emisiunii.

 Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova