CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 3 aprilie 2018

04.04.2018

În ediția din 3 aprilie, urmărim care au fost evenimentele ce au marcat săptămână trecută mișcarea sindicală din țară. Subiectul principal abordat în cadrul emisiunii se referă acțiunilor întreprinse de către Federația Sindicală „Sănătatea” în direcția protecției intereselor membrilor de sindicat.

Totodată, este difuzat un reportaj despre discuțiile în cadrul Conferinței internaționale în domeniul parteneriatului social, organizată de către Confederația Internațională a Sindicaliștilor din domeniul Petrolier și Gaze în comun cu Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova.

Sunt prezentate chestiunile abordate în cadrul întrevederii conducerii CNSM cu reprezentanți ai Federației Internaționale a Lucrătorilor din Construcții și Industria Lemnului și Uniunii Suedeze a Electricienilor, cu participarea unor lideri sindicali.

Alte subiecte din ediție se referă la ședința Consiliului Republican al Federației SINDASP, ședința Consiliului Federației Sindicatelor din Domeniile Cooperației de Consum, Comerțului și Antreprenoriatului din Republica Moldova ”MOLDSINDCOOPCOMERȚ”, și discuțiile membrilor Comitetului Confederal al CNSM despre mersul negocierii și încheierii convențiilor colective și contractelor colective de muncă.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova