CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 10 aprilie 2018

11.04.2018

În ediția din 10 aprilie urmărim care au fost evenimentele ce au marcat săptămână trecută mișcarea sindicală din țară. Astfel, vedem care au fost principalele subiecte abordate la 5 aprilie, în cadrul ședinței Comisiei Naționale pentru Consultări și Negocieri Colective, unde Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) a venit cu inițiativa de a fi examinată propunerea privind asocierea partenerilor de dialog social de nivel național la acordul global ”Global Deal”.

Totodată, urmărim ce s-a discutat în cadrul întrevederii lui Oleg Budza, președintele CNSM, cu Ambasadorul Franței în Republica Moldova, E.S. Pascal Le Deunff.

Campania “Avocatul Sindicatelor”, lansată de CNSM în luna ianuarie curent, a ajuns și în alte localități. De această dată, avocații CNSM au vizitat orașele Comrat și Criuleni, unde au oferit salariaților, membri de sindicat, consultații juridice gratuit.

De asemenea, sunt prezentate informații despere avantajele sistemului tichetelor de masă și ce daruri au primit din partea conducerii CNSM copiii de la Centrul de plasament temporar pentru copii în situație de risc „Brândușa” din or. Hîncești, patronat de mai mulți ani de CNSM.

La rubrica ”Sfatul Juristului”, Eugen Covrig, șef al Departamentului Juridic al CNSM răspunde întrebărilor venite la adresa emisiunii ”Dialog Social”.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova