CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 27 martie 2018

28.03.2018

În ediția din 27 martie, urmărim care au fost evenimentele ce au marcat săptămână trecută mișcarea sindicală din țară. Subiectul principal abordat în cadrul emisiunii se referă la lansarea campaniei naționale cu genericul ”Contractul Colectiv de Muncă–garanția drepturilor tale”.

Campania a fost lansată la Chișinău la 20 martie, cu participarea partenerilor sociali, reprezentanților mediului de afaceri, experți din cadrul organizațiilor non-guvernamentale. Ulterior, campania a fost continuată la Bălți și Cahul, pentru a discuta problemele social-economice existente la nivel de teritoriu.

Totodată, sunt prezentate informații despre întrevederea conducerii CNSM cu echipa de experți ai misiunii Fondului Monetar Internațional, care s-a aflat în Moldova în perioada 15-27 martie pentru a analiza evoluțiile din economie și progresele atinse.

De asemenea, puteți afla ce au discutat studenții de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice în cadrul unei întâlniri cu Sergiu Sainciuc, vicepreședinte al CNSM, și cum a fost dat start celei de-a VI-a ediții a “Școlii Sindicale din Moldova”.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova