CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 27 februarie 2018

28.02.2018

În ediția din 27.02.2018 urmărim un șir de subiecte ce abordează problemele cu care se confruntă salariații țării la locul de muncă. Vedem cum s-a desfășurat întrunirea membrilor Comitetului Confederal al CNSM cu Chiril Gaburici, ministrul Economiei și Infrastructurii al RM. Tot aici urmărim cum a decurs vizita sindicaliștilor din Uzbekistan în Republica Moldova, care a fost scopul vizitei și cu ce impresii au rămas colegii din Uzbekistan.

Reflectăm cum se manifestă îngrijorarea reprezentanților Federației ”SINDASP” față de salarizarea angajaților din ramură și cu ce soluții vin ei la problema existentă.

În ediție urmărim cum s-a desfășurat seminarul organizat de către Consiliul General al Federației Sindicale a Educației și Științei dar și întrunirea acestora cu reprezentantul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Veronica Zubatîi. La rubrica ”Sfatul Specialistului”, răspundem întrebărilor venite la adresa emisiunii ”Dialog Social”.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova