CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 24.10.2017

25.10.2017

În ediția din 24.10.2017, urmărim care au fost subiectele discutate de reprezentanți ai societății civile, presei, comunității partenerilor de dezvoltare, care au participat la 17 octombrie, la o reuniune a Forumului comun de dialog cu societatea civilă pentru comerț și dezvoltare în cadrul Acordului de Asociere UE – RM.

Totodată, aflăm care au fost principalele tematici discutate în cadrul întrevederii președintelui Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, Oleg Budza, cu conducerea Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România și Federației Sindicatelor din Moldova “SINDLEX”.

Un alt subiect s-a referit la instruirea cadrelor și a activului sindical și temele abordate în cadrul mesei rotunde ”Dezvoltarea educației sindicale: experiențe și așteptări” din 13 octombrie.

În cadrul emisiunii este prezentat un reportaj de la Târgul locurilor de muncă, ediția a XIII-a, care a avut loc recent la Chișinău.

De asemenea, sunt prezentate și alte subiecte, inclusiv din arhiva emisiunii.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova