CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 23.01.2018

24.01.2018

În ediția curentă vedem ce probleme au fost abordate în cadrul întrevederii membrilor Comitetului Confederal al CNSM cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip.

Tot aici, urmărim cum au fost înlăturate abaterile sesizate de inspectorii de muncă ai sindicatelor în urma vizitei de control efectuate la liceul ”Vasile Coroban” din or. Glodeni.

În aceeași ediție, aflăm detalii despre ce conține Regulamentul cu privire la organizarea programelor de formare profesională tehnică prin învățământul dual. Totodată, mai puteți urmări cum s-a desfășurat Plenara Sindicatului ”Viitorul” din cadrul Federației ”Sindlex”, la ce nivel se află parteneriatul social în raport cu sindicatul vizat și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Rubrica ”Buletin de știri” vine cu informații social-economice de ultimă oră.

La rubrica „Sfatul Specialistului”, Augustin Timuș, consultant superior în cadrul Departamentului Juridic al CNSM, răspunde întrebărilor venite la adresa emisiunii.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova