CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea “Dialog Social” din 22 mai 2018

23.05.2018

În ediția din 22 mai urmărim care au fost evenimentele ce au marcat săptămână trecută mișcarea sindicală din țară.

Din sumar:

– Aflăm cum angajații din ramura telecomunicațiilor au marcat Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și Societății Informaționale și cum sunt apreciați pentru munca lor salariații din ramură.
– Sindicaliștii din ramura silviculturii cer autorităților să fie ajustat salariul minim la nivelul prețurilor la produse și servicii. Despre aceasta se arată într-o declarație adoptată în cadrul Conferinței anuale a Federația Sindicatelor din Silvicultură ”SINDSILVA”.
– CNSM se va implica în realizarea proiectului „Dezvoltarea capacităților antreprenoriale ale diasporei Republicii Moldova” (DOMDE).
– Rolul și atribuțiile comitetelor sectoriale pentru formare profesională a fost genericul sesiunii de instruire pentru reprezentanții centrelor sindicale național-ramurale și ai organizațiilor patronale, care s-a desfășurat la 11 mai, în sediul Casei Sindicatelor.
– În ajunul Zilei Internaționale a Familiei, marcată anual la 15 mai, Comisia de Femei din cadrul Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova a organizat o masă rotundă unde s-a discutat despre situația social-economică din țară și au fost identificate soluții care ar putea contribui la îmbunătățirea acesteia.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md