CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 20 februarie 2018

21.02.2018

În ediția din 20.02.2018 abordăm un șir de probleme cu care se confruntă salariații țării la locul de muncă. Vedem cum s-a desfășurat întrunirea conducerii CNSM cu reprezentanții Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale. Tot aici, vorbim despre problemele ce persistă în sistemul de învățământ Universitar, abordate în cadrul întâlnirii liderilor sindicali ai Federației Educației și Științei cu Igor Șarov, secretar general de Stat al MECC, despre acțiunile sindicatelor național-ramurale în Anul Contractelor și Convențiilor Colective de Muncă.

Reflectăm beneficiile proiectului privind tichetele de masă și cât de insistenți au fost sindicaliștii moldoveni pe acest subiect. În aceiași ediție femeile sindicaliste susțin campania NU VIOLENȚEI FEMEII, lansată de Confederația Internațională a Sindicatelor.

La finele emisiunii, vă facem cunoștință cu un tânăr, lider de sindicat, care își împărtășește impresiile în urma participării sale la un ultra-maraton cu distanța de 503 km.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md