CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

(VIDEO) Emisiunea “Dialog Social” din 2 aprilie 2019

03.04.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” vorbim despre semnarea unui acord de colaborare pentru asigurarea protecției drepturilor lucrătorilor migranţi din Republica Moldova antrenați la muncă la întreprinderile din construcții pe teritoriul Israelului.

Discutăm și despre protecția social-economică a femeilor, temă abordată la o întrunire unde a participat conducerea CNSM, a Casei Naționale de Asigurări Sociale și a Asociației “Gender-Centru”. Aici s-a vorbit despre rolul sindicatelor în promovarea și implementarea Agendei 2030, propuneri și soluții cu privire la îmbunătățirea nivelului de viață al femeilor din țară.

În aceeași ediție, analizăm rezultatele campaniei inițiate de CNSM – „Contractul Colectiv de Muncă–garanția drepturilor tale”, totalurile căreia au fost prezentate de către sindicaliști în cadrul unei noi ședințe a Comitetului Confederal al CNSM.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova