CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

(VIDEO) Emisiunea “Dialog Social” din 19 martie 2019

20.03.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” vorbim despre procesul de educație continuă – o prioritate în activitatea Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova. La finele săptămânii trecute a fost lansată a 7-a ediție a proiectului ,,Școala sindicală” care se înscrie în politicile CNSM prin intermediul cărora se urmărește pregătirea unei noi generații de sindicaliști. 34 de tineri au intrat în competiție pentru a deveni cei mai buni în do¬meniu și care vor fi gata să contribuie la soluționarea problemelor social-economice de la întreprinderile unde aceștia activează.

De la instruiri care pregătesc specialiști în sfera sindicală, vom trece la un alt tip de educație, una capabilă să genereze buni specialiști pe piața muncii. Vom discuta despre orientarea profesională, cea care poate direcționa pașii tinerilor spre profesia potrivită capacităților pe care le dețin. Ce spun tinerii despre necesitatea și rolul orientării în carieră, dar care este și rolul sindicatelor în acest sens, aflăm din emisiune.







Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova