CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 19.09.2017

20.09.2017

În ediția din 19.09.2017, urmăriți un reportaj cu referințe la condițiile de muncă în care activează minerii din Republica Moldova. Tot aici, ascultăm și confesiunile acestora.

În aceeași ediție, vedem cum se implică tinerii din ramura construcțiilor, ghidați de Tatiana Marian, președintele Comisiei de Tineret a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM), în a-i ajuta pe muncitorii din mine.

Despre taberele sindicale, starea lor din acest an dar și cât s-a investit, aflăm la rubrica ”Loc de Dialog” de la Mihail Hîncu, vicepreședintele CNSM.

Cu informații utile referitor la garanțiile oferite de către angajator mamelor gravide, cu copii sau care alăptează, vine la rubrica ”Sfatul Specialistului”, Elena Carchilan, șeful Inspectoratului Muncii al Sindicatelor.

Totodată, urmărim și cum s-a desfășurat spartachiada salariaților din ramura energeticii.

Abonați-vă la canalul CNSM de pe YouTube, pentru a vedea emisiunile anterioare aici.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova