CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 18 aprilie

19.04.2017

În ediția din 18.04.2017, urmărim ce decizie au luat reprezentanții Federației Sindicale a Educației și Științei referitor la organizarea unei greve generale.

Tot aici, menționăm despre activitatea minerilor din Republica Moldova, care amenință cu proteste în masă dacă nu vor fi auziți. Potrivit lor, ei sunt discriminați în raport cu alte categorii de salariați, la capitolul acordarea pensiilor persoanelor ocupate la lucrări foarte nocive și foarte grele.

Totodată, vedem dacă generația tânără consideră accesul pe piața muncii unul facil, după ce vor finaliza procesul de studii.

La rubrica ”Arhiva Sindicală” readucem în atenția publicului cele mai importante evenimente ce au marcat mișcarea sindicală din țară. Vorbim aici despre proiectele ”Școala Sindicală” și ”Școala Sindicală a Proiectelor”.

Un alt subiect abordat se referă la implicațiile lanțurilor de aprovizionare asupra condițiilor de muncă din toată lumea, iar la rubrica ”Bloc de știri” sunt prezentate pe scurt noutăți de ordin social.

La rubrica „Sfatul juristului”, răspundem întrebărilor venite la adresa emisiunii.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova