CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea “Dialog Social” din 17 iulie 2018

18.07.2018

O nouă ediție a emisiunii ,,Dialog Social” vine cu detalii despre refuzul Comitetului Confederal al CNSM de a susține proiectul de hotărâre al Guvernului Republicii Moldova pentru aprobarea Regulamentului privind modul de atestare a salariaților din unități. Unul din considerentele de bază ale CNSM îl constituie îngrijorarea că aprobarea Regulamentului ar putea crea premise de abuz din partea angajatorilor.

Tot aici urmărim cum a fost organizată o nouă acțiune de consultare juridică a membrilor de sindicat în cadrul campaniei ”Avocatul Sindicatelor” organizată în or. Basarabeasca.

Această ediție a ,,Dialogului Social” oferă informații despre cum a fost marcată Ziua profesională a lucrătorilor din comerț la mai multe întreprinderi din țară și despre suportul oferit de inspectorii de muncă ai sindicatelor din Regiunea-Sud, care au instruit recent salariații de la întreprinderea S.A. “Apă Canal Cahul” în domeniul securității și sănătății în muncă.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md