CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 17.10.2017

18.10.2017

În ediția din 17.10.2017, urmărim un reportaj amplu despre situația femeilor din mediul rural și aflăm ce au discutat sindicalistele în cadrul unei mese rotunde organizate de Consiliul de Femei al CNSM în or. Hîncești.

Un alt subiect s-a referit la reforma sistemului de pensii și concluziile experților din străinătate și ale reprezentanților societății civile despre primele constatări ale modului de implementare a acestei reforme complexe și de interes pentru întreaga societate.

Totodată, aflăm cum un grup de tineri din cadrul Comisiei de Tineret a CNSM au continuat sesiunea de informare ”Ora sindicală” în cadrul Universității Pedagogice de Stat ”Ion Creangă”. Scopul acestui dialog a fost creșterea gradului de informare în rândul tinerilor studioși despre munca decentă și componentele acesteia.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md