CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

(VIDEO) Emisiunea “Dialog Social” din 17.09.2019

18.09.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” punem accent pe securitatea și sănătatea în muncă. La o dezbatere publică au fost prezentate rezultatele unei analize a impactului reformei controlului de stat al securității și sănătății în muncă, realizată de către Fundația ,,Friedrich-Ebert-Stiftung Moldova”. Datele arată că rata accidentelor la locul de muncă este în creștere în ultimii ani în Republica Moldova.

Tot astăzi vedem cum s-a desfășurat Forumul Comisiei de Femei și ce probleme dar și soluții înaintează sindicatele factorilor de decizie pentru a îmbunătăți viața femeilor din Moldova.

În aceiași ediție urmărim și spartachiada lucrătorilor din sistemul energetic, organizată de către Federația Sindicală a Lucrătorilor din Energetica Republicii Moldova ,,SINDENERGO”.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md