CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 16 mai

17.05.2017

În ediția din 16.05.2017, urmărim cum s-a desfășurat Forumul Subregional al Rețelei economiștilor din cadrul ITUC/PERC (Consiliul Regional Pan-European (PERC) al Confederației Internaționale a Sindicatelor), care a avut loc la Chișinău.

Tot aici, vedem care dintre întreprinderile din țară au beneficiat de măsurări cu aparatajul profesionist de identificare a factorilor de risc, oferit gratuit de către CNSM.

În aceeași ediție, vedem cât de pregătiți sunt elevii Colegiului de Medicină Veterinară și Economie Agrară din Brătușeni pentru încadrarea pe piața muncii, dar și ce cunosc ei despre aspectele de securitate și sănătate la locul de muncă.

Totodată, urmărim un reportaj despre evaluarea proiectului ”Școala Sindicală” din acest an.  La rubrica ”Arhiva Sindicală” vedem cum a fost semnat Programul de Țară 2016-2020 între partenerii sociali.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova