CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea “Dialog Social” din 15 mai 2018

16.05.2018

În ediția din 15 mai urmărim o serie de reportaje unde sunt prezentate condițiile de cazare, serviciile acordate, informații despre organizarea odihnei copiilor la taberele gestionate de CNSM și activităților de întremare a sănătății la stațiunile de pe teritoriul Republicii Moldova.

Mai multe detalii despre acest subiect sunt expuse de Mihail Hîncu, vicepreședinte al CNSM, în studioul emisiunii.

Totodată, urmărim cum s-a desfășurat întrevederea conducerii Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, cu un grup de sindicaliști din Israel, care s-au aflat în perioada 30 aprilie–4 mai în Republica Moldova într-o vizită de lucru, la invitația Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova „SINDASP”.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md