CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

(VIDEO) Emisiunea “Dialog Social” din 12 martie 2019

13.03.2019

În ediția de astăzi a emisiunii ,,Dialog Social” vorbim despre sănătatea salariaților din țara noastră care este o prioritate pentru mișcarea sindicală din Republica Moldova. Stațiunea balneoclimaterică „CODRU”, unde vin anual mii de oameni pentru a-și întrema sănătatea, va avea încă un bloc până în toamna acestui an. Cu sprijinul Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, proiectul a fost dus la bun sfârșit iar munca pe șantier a început.

Tot astăzi revenim la protecția social-economică a femeilor, temă pusă în discuție în raionul Rezina. Sindicalistele din regiune își doresc condiții de muncă mai bune și majorarea indemnizației unice acordate la nașterea copiilor.

În aceeași ediție vedem cum s-a desfășurat la Chișinău întrunirea regională a juriștilor sindicaliști din țările Comunității Statelor Independente, organizată de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova și Consiliul Regional Pan-European al Confederației Internaționale a Sindicatelor.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md