CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 10.10.2017

11.10.2017

În ediția din 10.10.2017, urmărim care au fost subiectele discutate în cadrul ședinței din 5 octombrie organizate de Federația Sindicală a Educației și Științei în ajunul Zilei Profesorului.
Totodată, aflăm care au fost principalele tematici discutate în cadrul ședinței din 4 octombrie, în sediul Institutului Muncii al CNSM, unde s-a desfășurat o masă rotundă cu genericul ”Pentru o muncă decentă: venit echitabil, siguranță la locul de muncă, protecție socială” organizată de către Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova.
Un alt subiect s-a referit la expunerile CNSM în cadrul ședinței Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective.
De asemenea, este prezentat un reportaj de la cea de-a 5 ediție a conferinței internaționale MACRO, cu tema ”Moldova 2030 în Europa 2030: Identificarea soluțiilor de dezvoltare într-un mediu dinamic”, organizată de către Centrul Analitic Independent Expert – Grup în parteneriat cu Friedrich – Ebert – Stiftung.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md