CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

(VIDEO) Emisiunea “Dialog Social” din 10.09.2019

11.09.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” facem o retrospectivă a odihnei de vară a copiilor în taberele aflate în patrimoniul CNSM. Într-o vizită de lucru la ,,Perlele Nistrului” și la ,,Campingul din Vadul lui Vodă”,  a fost președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, Oleg Budza.

Revenim însă și la campania ,,Femei informate, generații protejate” care își continuă misiunea la o fabrică de produse cosmetice din țară. Femeile de acolo au avut posibilitatea să adreseze diverse întrebări reprezentanților Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova și să primească răspunsuri care s-au referit la bugetul asigurărilor sociale de stat pentru anul 2019.

Tot în ediția de astăzi, reluăm și discuțiile despre problemele din sistemul educației de la noi dar vedem și cum s-a desfășurat în acest an spartachiada lucrătorilor din sistemul de gaze.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md