CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 07.09.2017

08.09.2017

În ediția din 07.09.2017, aflăm detalii despre proiectul ”Prima Casă” și ce cred tinerii despre acesta. Totodată, echipa emisiunii a vizitat întreprinderile din ramura gaze a țării.  Astfel, puteți vedea care sunt condițiile de muncă la întreprinderea SRL Cahul Gaz, dar și cum au marcat sărbătoarea profesională cei de la SRL Chișinău Gaz.

În studio, Rodica Vîlcu-Cravcenco, discută despre cum ar trebui să fie atitudinea unui angajator față de salariații săi, cu Margareta Strestian, președintele Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resursele Energetice, Ruslan Garbalî, directorul SRL Chișinău Gaz și Natalia Brașoveanu, reprezentant al salariaților din cadrul aceleiași întreprinderi. De asemenea, urmăriți un reportaj despre cum s-a desfășurat spartachiada din ramura industriei chimice și resurselor energetice.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md