CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 06.06.2017

07.06.2017

În ediția din 6 iunie urmărim un reportaj despre cum s-a desfășurat ședința Comitetului Confederal al CNSM, dar și cea a Comisiei Naționale pentru Consultări și Negocieri Colective în care sindicaliștii au dat aviz negativ proiectului de lege privind modificările operate recent de Guvern la Codul Muncii.

Totodată, mediatizăm întrunirea tinerilor sindicaliști cu excelența sa, ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, și vedem ce probleme au înaintat tinerii spre discuții oficialului european.

De asemenea, Federația Sindicatelor din Comunicații iese la rampă cu un seminar internațional unde au fost discutate problemele cu care se confruntă salariații din întreg spațiul Comunității Statelor Independente, atunci când vine vorba despre încheierea contractelor colective de muncă.

Tot în aceeași ediție, urmărim cum s-a desfășurat cel mai recent târg al locurilor de muncă din Chișinău, dar și ce doleanțe au tinerii atunci când caută un loc de muncă.

Pe final, venim cu noutăți din lumea sportului. Astfel, urmărim cum a avut loc spartachiada lucrătorilor din domeniul cadastrului, geodeziei și geologiei, dar și a lucrătorilor din domeniul silviculturii.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova