CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea Dialog Social din 03.10.2017

04.10.2017

În ediția din 03.09.2017, urmărim care au fost subiectele discutate în cadrul întrevederii conducerii CNSM cu conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, privind perspectivele de colaborare.
Totodată, aflăm care au fost rezultatele Conferinței cu genericul ”Evaluarea Sistemului de sănătate din Republica Moldova în condițiile implementării asigurărilor medicale. Asigurarea socială a angajaților din sistemul de sănătate”. Evenimentul dat s-a desfășurat la Institutul Muncii din capitală și a reunit peste 35 de participanți din Republica Moldova dar și din Ucraina.
Un alt subiect prezentat în cadrul emisiunii se referă la organizarea primului Campus sindical cu genericul “ Tinerii pentru un sindicat social inovativ”, care s-a desfășurat la 28 septembrie, la tabăra ”Perlele Nistrului” din orașul Vadul lui Vodă.
La final, aflăm cum a fost organizată spartachiada Federației Sindicatelor din Construcții și Industria Materialelor de Construcții ”SINDICONS”.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md