CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: CNSM a elaborat videoclipul promoțional “Am venit la sindicat”

16.11.2016

Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova a prezentat un videoclip la melodia întitulată “Am venit la sindicat”, pentru a promova în societate mișcarea sindicală.

Acest clip a fost posibil de realizat la inițiativa președintelui CNSM, Oleg Budza, susținut de membrii Comitetului Confederal și asistat de o echipă care a contribuit la valorificarea ideii și anume: Victor Talmaci, președintele Federației “Sindicons”, autorul versurilor clipului, muzica aparține lui Ion Rață, ex-membru al formației Catharsis și regie – Serghei Vetrov.

Clipul prezintă activitatea membrilor de sindicat din diverse ramuri ale economiei naționale și urmărește să scoată în evidență rolul sindicatelor în procesul de promovare a drepturilor și intereselor salariaților, membri de sindicat.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md