CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii „Dialog Social” la Moldova 1

14.05.2019

news-category-urmariti-o-noua-editie-a-emisiunii-dialog-social-la-moldova-1

Marţi, 14 mai, la emisiunea „Dialog Social” vorbim despre salariaţii care activează în domeniul tehnologiilor informaţionale, în contextul Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale, marcată în fiecare an la data de 17 mai.

Discutăm despre angajaţii din ramură, condiţiile de muncă, relaţia cu angajatorii, motivaţia la locul de lucru şi posibilitatea de a creşte profesional, împreună cu Ion Pîrgaru, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii din cadrul CNSM; Mihai Iacob, director general al Î.S. Radiocomunicaţii; Inna Kiriakova, director al Departamentului Resurse Umane S.A. Moldtelecom; Valeriu Chirica, preşedintele Organizaţiei Sindicale, Instituţia Publică Centrul de Tehnologii Informaţionale în Finanţe.

Jurnalista Elena Stegari, vă aşteaptă în faţa micilor ecrane, marţi, 14 mai, la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD, începând cu ora 21.15.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md