CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Tineri sindicaliști din cadrul Federației ”SINDASP” își dezvoltă abilitățile manageriale

06.12.2018

IMG_4156

Mai bine de 30 de membri ai Consiliului de Tineret din cadrul Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice ”SINDASP”, participă în perioada 6-7 decembrie la un seminar în domeniul managementului activității sindicale.

În viziunea lui Vlad Canțîr, președinte al Federației ”SINDASP”, obiectivul activității este de a familiariza tinerii cu diverse aspecte ale activității sindicale. Deoarece, explică Vlad Canțîr, anume tinerii sindicaliști sunt acei care doresc să se implice plenar în promovarea mișcării sindicale.

Larisa Cernat, consilier în probleme de organizare și educație sindicală a Federației, a comunicat tinerilor despre calitățile liderului sindical.

Totodată, participanții au fost informați despre cum poate fi elaborat și realizat planul de lucru al unei structuri sindicale, cum se organizează o adunare sindicală etc.

În cadrul seminarului, Victoria Gonța, doctor în psihologie, conferențiar universitar, a subliniat că pentru a poseda o forță de convingere și a negocia cu succes cu partenerii sociali, tinerii trebuie să cunoască procesul unei comunicări eficiente și să-și dezvolte abilitățile de convingere a oamenilor.

Tinerii sindicaliști din cadrul Federației ”SINDASP” își desăvârșesc abilitățile în domeniul activității sindicale

Departamentul mass-media și relații internaționale

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md