CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Sindicaliștii din construcții continuă procesul de instruire

23.02.2015

sind4

În perioada 20-21 februarie curent, în incinta stațiunii balneare ”Bucuria-sind” din orașul Vadul-lui-Vodă, Consiliul de femei ”Speranța” din cadrul Federației ”SINDICONS” a organizat un training cu tematica: ”Comunicare eficientă și dezvoltarea personală”, pentru activul de femei din întreprinderile din ramură.

sind1

Partea a doua a trainingului a avut tematica: „Pregătirea şi desfăşurarea adunărilor de dare de seamă şi alegeri”.

În conformitate cu Statutul Federației ”SINDICONS”, în anul 2015 se vor desfășura adunările de dare de seamă și alegeri în organizațiile sindicate primare.

sind2

Ciclul de seminare programat pentru primul trimestru vine în ajutor președinților organizațiilor sindicale pentru a organiza adunările la nivelul cuvenit. În calitate de formator la acest seminar a participat Tamara Mirovschi, șef al Departamentului organizare, educație și informare din cadrul Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM).

sind3

Totodată, Consiliul de femei din cadrul Federației ”SINDICONS” împreună cu Consiliul de tineret din cadrul CNSM au organizat un recital muzical poetic, omagiu adus creației literare a Marelui poet Grigore Vieru. Invitați fiind artiști ai Teatrului de revistă ”Ginta Latină”.