CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Partenerii sociali din ramura construcțiilor și industria materialelor de construcții au organizat Spartachiada a XVI-a

08.10.2018

IMG_2599

Federația Sindicatelor din Construcții și Industria Materialelor de Construcții ”SINDICONS”, de comun cu Federația Patronatului din Construcții și Producerea Materialelor de Construcții din Republica Moldova, au organizat în perioada  5–7 octombrie,  la baza sportivă a Casei de odihnă  „Campingul din Vadul lui Vodă”, ediția a XVI-a a Spartachiadei ramurale.

La evenimentul sportiv au participat 9 echipe de la organizațiile și întreprinderile  din ramura construcțiilor și industria materialelor de construcție și de la școlile profesionale. Participanții au manifestat dorinţa şi curiozitatea de a-şi încerca capacităţile de sportivi amatori.

La deschiderea oficială a spartachiadei cu un mesaj de felicitare au fost prezenți: Oleg Budza, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, Ion Stratulat, președintele Federației Patronatului din Construcții și Producerea Materialelor de Construcții, conducători de la întreprinderile participante.

Evenimentul dat are drept scop îmbunătățirea activității sportive în colectivele de muncă din cadrul sindicatului de ramură, promovarea modului sănătos de viață, consolidarea relațiilor de prietenie între membrii de sindicat.

Competițiile sportive tradițional s-au organizat la următoarele probe: volei, mini-fotbal, tenis de masă, joc de dame, sărituri în lungime de pe loc, darts şi belot.  Probele au fost arbitrate de arbitri profesioniști.  Arbitru principal – Valentina Cașina.

Învingătorii Spartachiadei a XVI-a:

Locul I-echipa Școlii Profesionale Nr.7 din mun. Chișinău;

locul II-echipa SRL ”KIRSAN-COM”;

locul III-echipa S.A. ”MACON”;

locul IV-echipa ”KNAUF-Gips” SRL.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md