CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Mesaj de felicitare adresat lucrătorilor și veteranilor din cadrul cooperației de consum, cu prilejul aniversării a 150 ani de la înființarea primei cooperative în Moldova

12.09.2018

IMG_1741-750x474

Stimați angajați și veterani,

membri de sindicat ai cooperației de consum!

Cu prilejul celei de-a 150-ea aniversare de la înființarea primei cooperative în Moldova, vă adresăm, urări de bine și de sănătate.

Sectorul cooperației de consum este unul cu tradiții seculare, pornind de la rolul pe care îl are de-a lungul anilor, ocupă un segment bine determinat în economia națională, contribuind prin eforturile sale la dezvoltarea socio-economică a localităților rurale și, implicit, la dezvoltarea țării.

Prin sărbătorirea acestui eveniment ne propunem să întărim și să promovăm succesele și să dăm valoare armoniei în colectivele de muncă din unitățile cooperației de consum din republică.

E de admirat devotamentul și angajamentul Dumneavoastră, care l-aţi demonstrat de-a lungul anilor, inclusiv în momentele de criză, și suntem încrezuți că entitățile cooperatiste o să-și găsească și în continuare locul și motivarea ca întreprinderi ale viitorului pentru incluziunea socială și dezvoltarea durabilă.

Suntem ferm convinși de profesionalismul și perseverența Dumneavoastră, apreciem înalt eforturile depuse și Vă adresăm sincere felicitări, urări de sănătate, exprimându-ne gratitudinea pentru munca pe care o prestați cu mare responsabilitate, pentru abnegația de care dați dovadă și Vă consacrați activității cotidiene.

Contribuția fiecăruia și a tuturor împreună să ne ajute în mobilizarea puterilor şi concentrarea gândurilor asupra problemelor-cheie, în continuarea demersului pentru progres și realizarea aspirațiilor potrivit exigențelor timpului.

Cu deosebită considerație,

Valeria TRICOLICI,

Președintele Federației

Sindicatelor Moldsindcoopcomerţ

 Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova