CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Mesaj de condoleanțe

03.04.2021

condoleante

Anunțăm cu profundă tristețe trecerea în neființă a regretatului Ion Godonoga, președinte al Confederaţiei Sindicatelor din Republica Moldova (anii 1994-2001), vicepreședinte al Federaţiei Generale a Sindicatelor din Republica Moldova (anii 1992-1994), preşedinte al Comitetului Republican al Sindicatului lucrătorilor din construcţia de automobile și maşini agricole (anii 1990-1992).

În perioada anilor 2001–2002, Ion Godonoga a fost Ambasador cu Misiuni Speciale, Preşedinte al Comitetului interministerial pentru relaţiile Republicii Moldova cu România, şef al Oficiului pentru gestionarea relaţiilor Republicii Moldova cu România, avînd gradul de calificare de Rangul întîi, consilier de stat al Republicii Moldova de clasa întîi.

În perioada 2013-2016, Ion Godonoga a fost Consultant principal în Direcția control administrativ în cadrul Cancelariei de Stat a Republicii Moldova.

Stingerea sa din viaţă reprezintă o mare pierdere pentru mișcarea sindicală, pentru toți cei care i-au fost prieteni și care l-au apreciat.

Fie ca bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate și tuturor celor care le-a fost apropiat să le dea tărie să treacă peste această grea suferință.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova