CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Membrii de sindicat din raionul Hîncești vor beneficia de consultanță juridică oferită gratuit

09.01.2018

cnsm_slide

Luni, 15 ianuarie, Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) va demara în or. Hîncești o campanie națională de informare a salariaților, membri de sindicat. Acțiunea va avea loc în incinta Consiliului Raional Hîncești (str. Mihalcea Hîncu 126, etajul 4, birou 411), începând cu ora 09:00.

Anatolie Lupașcu, avocatul sindicatelor, va acorda consultanță juridică membrilor de sindicat, pe diverse întrebări, preponderent din domeniul legislației civile (inclusiv a muncii), dar și din alte domenii. Înscrieri în prealabil se fac la numărul de telefon: 069790789.

La activitatea din or. Hîncești va fi prezent Oleg Budza, președintele CNSM.

Menționăm că astfel de acțiuni vor fi organizate în timpul apropiat și în alte localități din țară: Cimișlia, Căușeni, Comrat și Ștefan-Vodă.

Departamentul mass-media și relații internaționale

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md