CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Invitație pentru mass-media: Federația ”SINDICONS” va organiza un flashmob în fața clădirii Guvernului

18.12.2020

TV cameras

Federația Sindicatelor din Construcții și Industria Materialelor de Construcții ”SINDICONS” anunță despre organizarea manifestației sub formă de flashmob, în fața clădirii Guvernului (mun. Chișinău, Piața Marii Adunări Naționale, nr. 1), luni, 21 decembrie, începînd cu orele 11:00, care se va finaliza cu declarații de presă.

Scopul acțiunii constă în manifestarea protestului faţă de Ministerul Economiei și Infrastructurii, parte a Comisiei pentru consultări și negocieri colective în ramura construcțiilor, care refuză semnarea Acordului de modificare a Convenției colective în ramura construcțiilor pentru anii 2018-2022, privind stabilirea salariului pentru categoria I de calificare.

Manifestația se va petrece cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a infecției COVID-19, inclusiv participarea a unui număr maxim de 50 de persoane, membri ai Comitetului Executiv al Federației ”SINDICONS” și lideri de sindicat ai întreprinderilor de ramură.

Se invită reprezentanții instituțiilor mass-media.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon: (022) 237-147.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova