CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

În cadrul Federației Sindicatelor din Comunicații au fost instruiți liderii și trezorierii noi aleși

19.06.2017

IMG_0886

În perioada 16-17 iunie curent, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM), a organizat un seminar de instruire a liderilor și trezorierilor sindicali noi aleși.

”ABC-ul sindical”, ”Rolul președintelui și al activului sindical în cadrul organizației primare”, ”Drepturile comitetului sindical în conformitate cu Codul Muncii și Legea Sindicatelor„ și ”Evidența contabilă în activitatea sindicală primară”, au fost unele teme expuse în cadrul seminarului, de către specialiștii FSCM.

Președintele FSCM, Ion Pîrgaru, a informat sindicaliștii despre activitățile FSCM desfășurate în scopul motivării apartenenței la sindicat și a menționat despre importanța acestora.

Totodată, liderul sindical a pus în discuție diverse situații apărute în perioada de activitate în cadrul organizațiilor sindicale primare.

În cadrul instruirii, participanții au fost implicați și în lucrul practic, unde au dat dovadă de mult interes și responsabilitate.

La finele procesului de instruire, participanților le-au fost înmânate certificate.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova